dijous, 20 d’agost del 2015

DECORAR ESPAIS AMB OBRES D'AUTOR

Pintures de Montserrat Faura


Aquesta és la primera entrada al bloc de la segona temporada i començarem explicant la importància d’estar acompanyats  a la nostra llar, o en el local on treballem, d’objectes artístics d’autor.
Disseny d’interiors i art es donen la ma en escasses ocasions, massa poques, diria jo. Hi ha la creença de que l’art  és  massa car i no sempre és així. Es clar que les obres d’artistes reconeguts internacionalment serà difícil de que les trobem habitualment a les  llars, encara que, això si, les podrem admirar en museus i espais  públics. Hi ha, però, molts artistes que treballen sense descans  perquè per a ells és una necessitat  comunicativa, i creieu-me, sé del que parlo, el seu preu és molt inferior al d’aquests artistes reconeguts, i més encara, si parlem d’artistes emergents. 

 Trobarem diferents suports per les obres d’art i tècniques  artístiques variades. No és el mateix el cost d’una fotografia, un gravat, una pintura, una ceràmica, una escultura... La mida també hi té molt a dir. Totes elles tenen una cosa comuna: algú les va pensar o sentir , o pensar i sentir, invertint tot el temps necessari , sense importar l’estona  invertida.
Cal tenir a prop objectes que ens motivin i que connectin amb nosaltres, amb el nostre jo més íntim per potenciar les nostres aptituds, i no ho dubteu amics, si ho feu aconseguireu el que us proposeu.
Les obres d’art fan molt més que decorar. Us convidem a provar-ho. Disposem d’un llistat d’artistes de diverses disciplines i estils, que sense cap mena de dubtes, us agradaran.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada