dijous, 30 de juny del 2016

Control de llum i calor als interiors

Ha arribat l'estiu i amb les altes temperatures cal exercir control de calor i la llum als nostres interiors . Això ho podem aconseguir mitjançant sistemes de climatització, però una manera més ecològica, econòmica i eficient de regular com arriben els rajos solars al nostre habitatge és la protecció a través de les finestres. El sistema de protecció de la llum ideal és des de l'exterior, però si l'estructura o la normativa no ho permeten, hem de recórrer a les cortines.


Al mercat trobem moltes opcions en el que a cortines es refereix i principalment les dividiríem en tradicionals, plisades, enrotllables, venecianes, panells japonesos i estors plegables.

Depenent del teixit del que estiguin fetes ens permetran un major o menor control de la llum. En el cas de que el teixit tingui una capa d'alumini, podrà també protegir totalment de l'escalfor exterior.

Com a punt final, afegir que les cortines, a part de proporcionar un ambient més agradable en el que a llum i temperatura es refereix, vesteixen l'estança i donen calidesa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada